Over Ons

Home / Over Ons

Welkom op Meer & Op Maat Verhuur

Meer & Op Maat Verhuur is een enthousiastbedrijf gericht op de verhuur van feestbenodigdheden.  Voor het organiseren van een goede festiviteiten of evenementen is er vaak veel nodig. Wij zijn graag dan jouw sleutel tot succes. Bij ons vindt je alles voor een geslaagd bedrijfsfeest, buitenevenementen, dorpsfeesten, burendag, familiedag of anders. En alles voor een betaalbare prijs en goede service.

Voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op! We denken graag met je mee!

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit vele feestbenodigdheden, waaronder enkele uniek megapicknicktafels langer dan 5 meter. Voor een gezellige familiedag of bedrijfsfeest hebben we diverse spellen in de verhuur. Wat dacht je van de Biergalg, sjoelbak van 5 meter of het elektrische stokkenvangspel. Ook het organiseren van kinderworkshops & knutselactiviteiten behoort tot de mogelijkheden

service

 

Voor het organiseren van je festiviteit of evenement denken we graag met je mee. Op verzoek komen we bij je langs om je geheel vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.

Een tal van onze producten zijn te groot om te vervoeren in een gewone personenwagen, hiervoor heb je een aanhanger nodig of zelfs een van onze speciale aanhangers. Natuurlijk kunnen we alles ook bezorgen en weer ophalen, voor onze bezorgservice betaal je maar € 0.35 per kilometer.

Ook voor het opzetten en installeren van de feestbenodigdheden kun je ons voor een voordelig tarief inschakelen. We vertellen je graag hier meer over.

Voor bedrijfsfeesten, bruiloften, familiefeesten en meer kunnen we geheel verzorgde kinderworkshops en knutselactiviteiten aanbieden.

 

 

Meer & op Maat

Meer & op Maat Verhuur is een onderdeel van Meer & op Maat.

Meer & op Maat vervaardigd al het meubilair en spellen voor onze verhuur activiteiten. Verder hebben ze een ruim aanbod op maat gemaakte meubels voor de particuliere en zakelijke markt.

Ben je benieuwd of wilt u meer informatie over het laten maken van producten op maat? Denk hierbij aan picknicktafeltafels, statafels, winkelinrichting en nog veel meer. Bekijk ook de website van Meer & Op Maat voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op!

Contact

 

Wil je graag informatie over de mogelijkheden voor een geslaagde festiviteit. Stuur ons gerust een mailtje of berichtje. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

Volg onze facebook en Instragram accounts om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.