Over Ons

Home / Over Ons

Welkom op Meer & Op Maat Verhuur

Meer & Op Maat Verhuur is een enthousiast bedrijf gericht op de verhuur van feest & vermaak benodigdheden.  Onze springkussens zijn voor elke gelegenheid een succes, maar ook onze oud hollandse spellen. Bij ons vindt je veel spel & vermaak voor een geslaagd bedrijfsfeest, buitenevenementen, dorpsfeesten, burendag, familiedag of anders. En alles voor een betaalbare prijs en goede service.

Voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op stuur je ons gemakkelijk een mailtje. We denken graag met je mee!

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit vele feestbenodigdheden, waaronder de uniek megapicknicktafel langer dan 5 meter. Voor een gezellige familiedag of bedrijfsfeest hebben we diverse spellen in de verhuur. Wat dacht je van de Biergalg, sjoelbak van 5 meter of het elektrische stokkenvangspel. Ook het organiseren van kinderworkshops & knutselactiviteiten behoort tot de mogelijkheden

service

Omdat wij het belangrijk vinden dat kinderen veilig kunnen springen op onze springkussens zetten we deze graag zelf op met behulp van jullie. Rondom 10 km van Rotsterhaule zit dit allemaal bij de prijs in. Ook de alle overige items kun je door ons laten bezorgen en klaarzetten, hier vragen we meestal maar een kleine vergoeding voor. Informeer gerust naar de mogelijkheden, we helpen graag.

 

 

Meer & op Maat

Meer & op Maat Verhuur is een onderdeel van Meer & op Maat.

Meer & op Maat vervaardigd al het meubilair en spellen voor onze verhuur activiteiten. Verder hebben ze een ruim aanbod op maat gemaakte meubels voor de particuliere en zakelijke markt.

Ben je benieuwd of wilt u meer informatie over het laten maken van producten op maat? Denk hierbij aan picknicktafeltafels, statafels, winkelinrichting en nog veel meer. Bekijk ook de website van Meer & Op Maat voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op!

Contact

 

Wil je graag informatie over de mogelijkheden voor een geslaagde festiviteit. Stuur ons gerust een mailtje of berichtje. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

Volg onze facebook en Instragram accounts om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.