Opblaasfiguren

Home / nieuws / Opblaasfiguren
Opblaasfiguren

Opblaasfiguren

0

Vanaf nu hebben we grote Abraham, Sarah en een Baby opblaasfiguren te huur. Er is altijd wel iemand jarig en er wordt altijd wel iemand 50 jaar. Onze poppen zijn voorzien van een leeftijdsbutton waarop je iedere leeftijd kunt aangeven. De Abraham & Sarah zijn ook erg leuk bij een verjaardag van een 30, 40 of 60 jarige. Eigenlijk wel bij iedere jarige die je wil verrassen.

Met deze 4 meter hoge pop in de tuin ziet iedereen direct dat er iemand jarig is. Dus als jij ervoor wilt zorgen dat de verjaardag van de jarige aan helemaal niemand voorbij gaat, dan gaat deze zwaaiende en feestende Abraham daar zeker bij helpen.

 

De opblaasbare Abraham en Sarah gemakkelijk vervoeren, dankzij de handzame draagtas past de pop in iedere auto. Ook alle andere benodigdheden worden meegeleverd zoals; de blower (220 volt), spantouwen, leeftijdsbanner met wisselbare cijfers, opzetinstructie en grondharingen.

 

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.